Welkom

Driessche Vleesverwerking B.V. is een uitzendorganisatie gespecialiseerd in het detacheren van medewerkers voor de vleessector door geheel Nederland.

Dhr. J.J. van den Driessche, oprichter en directeur van Driessche Vleesverwerking B.V. is zijn carriŤre 36 jaar geleden begonnen in de rund/varkenssector. In de afgelopen 14 jaar als accountmanager heeft dhr. J.J. van den Driessche een indrukwekkend netwerk van tevreden cliŽnten weten op te bouwen.

Ons bedrijf bestaat uit Mensen, Contacten, Kennis, Ervaring en Resultaten. Wij plaatsen mensen die we kennen of die POSITIEF worden aanbevolen door onze relaties. Driessche Vleesverwerking B.V. verzorgt voor u vooral goed en betrouwbaar personeel.

Driessche Vleesverwerking B.V. beschikt over de benodigde certificaten en aansluitnummers voor de vleesindustrie.

Onze accountmanagers en werknemers hebben de kennis en ervaring in de onderstaande werkzaamheden:

1. Het uitbenen van rund en varkensvlees
2. Het slachten van runderen en varkens
3. Het verwerken (vliezen, splitsen en kantsnijden) van rund en varkensvlees
4. Medewerkers voor worst en vleeswarenindustrie
5. Productiekrachten M/V voor inpak en expeditiewerkzaamheden
6. Ervaren winkelslagers

Wij onderscheiden ons van andere uitzendorganisaties door telefonisch bereikbaar te zijn van 05:00 uur tot 21:00 uur, zodat er i.v.m. onverwacht uitvallen van medewerkers adequaat kan worden gereageerd.

Gedetacheerde medewerkers worden voor aanvang bij de cliŽnt altijd persoonlijk ingelicht met de benodigde gegevens zoals werktijden, werkzaamheden, etc. Mocht de cliŽnt het op prijs stellen dat de medewerker op de 1e werkdag wordt begeleid door ťťn van onze accountmanagers, behoort dit tot de mogelijkheden.

Driessche Vleesverwerking B.V. heeft de beschikking over een eigen wagenpark, zodat het woon/werkverkeer geen belemmering zal zijn voor cliŽnt en medewerker.

De werknemers worden wekelijks verloond via de wettelijke CAO regeling.

Veiligheid staat bij Driessche Vleesverwerking B.V. in een hoog vaandel, wij hanteren dan ook de voorgeschreven wetten.
Dus ons motto is: Wat wij mogen doen voor u, doen wij goed en wij redeneren vanuit UW BELANG !!